MenuMenu
- 2 Open submenu ( Hakkımızda) Hakkımızda
- Personel
- 4 Open submenu ( Mevzuat) Mevzuat
- 6 Open submenu ( İç Kontrol) İç Kontrol
- 4 Open submenu ( Başvuru İçin) Başvuru İçin
- 4 Open submenu ( Birimler İçin) Birimler İçin
- Fatura Ve Hesap Bilgileri
- İletişim
Sonuç Bulunamdı...
- Yükseköğretim Kurumları Döner Sermaye İşletmelerinin Kurulmasına İlişkin Yönetmelik
- Trabzon Üniversitesi Döner Sermaye İşletmesi Yönetmeliği
- Yükseköğretim Kurumlarinda Döner Sermaye Gelirlerinden Yapilacak Ek Ödemenin Dağitilmasinda Uygulanacak Usul Ve Esaslara Ilişkin Yönetmelik
- Trabzon Üniversitesi Döner Sermaye Gelirlerinden Yapılacak Ek Ödeme Dağıtım Usul Ve Esasları